• 0

03 Şubat 2023, 16:42 - Anasayfa // GÜNDEM Haberi yazdır

Vali Hatipoğlu, 'Daha yaşanabilir bir Tokat için çalışıyoruz'

Vali Hatipoğlu, 'Daha yaşanabilir bir Tokat için çalışıyoruz'

Vali Numan Hatipoğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, merkeze bağlı belde, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek 2022'de yapılan ve 2023 yılında yapılacak kamu yatırımlarını değerlendirdi.

  • Facebook Paylaş
  • Twitter Paylaş

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Adnan Menderes Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Numan Hatipoğlu, Tokat’ın  Karadeniz Bölgesi'nin ve İç Anadolu Bölgesi’nin hem tarım hem hayvancılık hem de tarihiyle, kültürüyle, sanatıyla pek çok yönüyle müthiş zenginlikleri ve imkanları bünyesinde barındıran bir şehri olduğunu söyledi.
 
 
Devletin tüm gücüyle imkanlarıyla eğitimden sağlığa, tarımdan spora, ulaşımdan köylerin altyapısına kadar her alanda  vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalıştığını ifade eden Vali Hatipoğlu, “Tüm imkanlarımızı tüm kamu kaynaklarımızı en verimli, en etkili şekilde kullanmak gibi bir hedefimiz var. Köylerimizi daha iyi, daha yaşanılır kılma anlamında çaba ve gayretimiz artarak devam edecek.  2023 yılı içinde de asfaltlama, özellikle sağlıklı içme suyu ve kanalizasyonların gözden geçirilmesi dahil olmak üzere tüm ilçelerde çalışmalarımız devam ediyor. Köylere Hizmet Götürme Birliği üzerinden dolayısıyla da köyleri daha iyi yaşanılır kılmak gibi bir çabamız devam edecek. Tarım ve hayvancılığa teşvikler destekler de artarak devam edecek.
 
Daha yeşil daha güzel bir çevre, köyleriyle, kasabalarıyla daha yaşanabilir bir Tokat’ı oluşturmak hepimizin en önemli görevi. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 2023 yılının ülkemiz için tekrar hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah bereketiyle güzellikleriyle şu anda da dolu dolu kar yağışıyla da birlikte güzel günler sağlıklar diliyorum.” diye konuştu.
 
Vali Hatipoğlu, programda kamu kurum ve kuruluşlardan çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Muhtarlara söz veren Vali Hatipoğlu, istek ve önerilerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını kaydetti.
 




Tokat Haber 60


YORUM YAZ

BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Tokat Haber 60 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer GÜNDEM Haberleri

Tümü

RÖPORTAJ

Gençliğin ve Girişimcilerin Ödül Gecesi'nin rüzgarı konuşuluyor
Gençliğin ve Girişimcilerin Ödül Gecesi'nin rüzgarı konuşuluyor
Gazeteci Ayson Karabağ'ın Röportajı; 'Gençliğin ve Girişimcilerin Ödül Gecesi'nin rüzgarı konuşuluyor'

Gazetemiz Basın Ahlak Yasasına Uymayı Kabul Eder. Özel ilan ve reklamlardan doğabilecek sorumluluk ilan sahibine aittir. Gazetede neşredilen yazılardaki fikir sorumluluğu yazarına ait olup yayınlanan veya yayınlanmayan yazılar geri verilmez.

Adres : Yeşilırmak Mah. Orkide Sok. Saymaz Apt. Zemin Kat No: 8 TOKAT
Tel : (0356) 212 4884
Gsm : (0546) 449 5162
Bu site 0.094 saniyede yüklenmiştir. [Hata Bildir]