Ekonomi tepetaklak!.. Fiyatlar dudak uçuklatıyor…

Bodrum’da 2 lahmacun 2 ayran fiyatı dudak uçuklattı! ‘Matematik yetmiyor’ 1 kilo kıymadan pahalı… Bodrum’da bir lahmacun ile ayranın fiyatının 900 TL olması, gözleri lahmacun piyasasına çevirdi. Tokat’ta a en..

Ekonomi tepetaklak!.. Fiyatlar dudak uçuklatıyor…
Yayınlanma: Güncelleme: 727 views

Bodrum’da 2 lahmacun 2 ayran fiyatı dudak uçuklattı! ‘Matematik yetmiyor’ 1 kilo kıymadan pahalı…

Bodrum’da bir lahmacun ile ayranın fiyatının 900 TL olması, gözleri lahmacun piyasasına çevirdi. Tokat’ta a en uygun fiyatlı lahmacun 45 TL ile olurken İstanbul ‘da 190 TL oldu.

Türkiye’nin en popüler tatil mekânlarından Bodrum’da sezon açıldı. Tatilcilerin gelmesiyle en çok merak edilen konulardan birisi de lahmacun fiyatları oldu. Bodrum’da geçtiğimiz yıl bir lahmacun 310 TL, bir kutu ayran da 140 TL’den satılmıştı. Bu yılki rakamlar da dudak uçuklatıyor. Bodrum’da bir lahmacun ile bir kutu ayranın fiyatının 900 TL olduğunu görüldü. Fiyatlar sosyal medyada da büyük tepki çekti.

Haber: Yakup ORAKÇI

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.