Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük yıkıma yol açan 7.4 şiddetindeki depremin ardından Artova Belediyesi deprem bölgesi için her türlü yardımı gönderirken Adıyaman Gölbaşı için iş makinesi ile personel gönderdi. Merkez..
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgeye gıda ve ihtiyaçlara yönelik malzeme yardımının yanı sıra ihtiyaç duyulan iş makinesi ile personel desteği de sağlayan Artova Belediyesi ekiplerini Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine gönderdi. Bölgeye ulaşan ekipler Gölbaşı ilçesi için su, alt yapı ve temizlik gibi çalışmalarda görev alıyor. Artova Belediye Başkanı Lütvü Yalçın, “Tüm gücümüzle Adıyaman Gölbaşı’nda kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Deprem bölgesi Gölbaşı ilçemizde su, alt yapı ve temizlik gibi çalışmalarda görev yapmak üzere araçlarımız ve personellerimiz sahada. Kalbimiz ve bütün imkânlarımızla deprem bölgesindeyiz” dedi.
Başkan Lütvü Yalçın “Bu felakette Belediyemiz ve ekiplerimiz depremzedeler için seferber oldu. Yolda ve darda kalan vatandaşlarımıza katkı sağlıyoruz. Bu yönde ekiplerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Elimizden geldiğince az olsa acılarını hafifletmeye çalışacağız. Onların yanında olmaya çalışacağız. Umarım şifa oluruz.10 ilimizi vuran ve hepimizi en derinden etkileyen yüzyılın felaketinde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla hareket ediyoruz. Gerek kendi ekip arkadaşlarımızın, gerekse deprem bölgesine destek vermeye giden tüm ekiplerin emekleri hepimiz için çok kıymetli, çok önemli. Her birine tek tek teşekkür ediyorum. Haklarını asla ödeyemeyiz. Canlarımızın yaşadıkları büyük acıyı paylaşarak yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum. Bu zor zamanları tek yürek olarak hep birlikte atlatacağız. Acımız büyük; vatandaşlarımızın, ülkemizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.