Ferdi Tayfur’un serveti dudak uçuklatan cinsten çıktı

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden ve arabesk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur, geride bıraktığı büyük servet ve vasiyetiyle gündeme geldi

Ferdi Tayfur’un serveti dudak uçuklatan cinsten çıktı
Yayınlanma: Güncelleme:

– Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden ve arabesk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur, geride bıraktığı büyük servet ve vasiyetiyle gündeme geldi –

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden ve Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanan arabesk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur, geride bıraktığı büyük servet ve vasiyetiyle gündeme geldi. 79 yaşında ölen sanatçının, lüksten uzak yaşamasına rağmen büyük bir miras bıraktığı ortaya çıktı.

Yatırımlarıyla Hayran Bıraktı 1981 yılında Marmaris’te film çekmesi, ilçeye olan ilgisini artırmış ve yatırım yapma kararı almasına neden olmuştu. Marmaris İçmeler’de havuzlu bir villa alarak yatırımlarına başlayan Tayfur, bir süre sonra yarımada ve çok sayıda taşınmazın sahibi oldu. Adana’da 50 daire, İstanbul’da 6 villa ve 30 daire ile inşaat sektöründe önemli yatırımlara imza attı.

Haber: TokatHaber60

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.