


Ordu’da beden eğitimi ve spor öğretmeni, yoğun kar altındaki sokaklarda bir araçtan hız alarak kayak yaptı
Ordu’da beden eğitimi ve spor öğretmeni, yoğun kar altındaki sokaklarda bir araçtan hız alarak kayak yaptı
Korgan ilçesinde beden eğitimi ve spor öğretmeni olan Osman Sarı (35), kar yağışının ardından kayak takımını alarak dışarı çıktı.

Arkadaşları ile buluşan Sarı, Fatsa ilçesinin ara sokaklarında ekipmanlarını hazırladı. Kaymayan başlayan ve arkasından gelen araçtan hız alarak, ilçenin ara sokaklarını adeta piste çevirdi.

Bölgenin zorlu coğrafyasındaki virajlı yollara rağmen başarıyla kayak yapan Sarı, o anları kayıt altına aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük beğeni topladı.

Ahmet Altay ORDU (İHA)
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.