Tokat Belediyesi, Eski Niksar Yolu Kavşağı’nda asfalt çalışmalarını gece mesaisiyle sürdürdü. Bozuk zemin tamamen yenilenerek sıcak asfalt serildi
Tokat Belediyesi, Eski Niksar Yolu Kavşağı’nda asfalt çalışmalarını gece mesaisiyle sürdürdü. Bozuk zemin tamamen yenilenerek sıcak asfalt serildi
Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent trafiğinin en yoğun noktalarından biri olan Eski Niksar Yolu Kavşağı ve bağlantı yollarında asfalt yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmaların şehir içi ulaşımı olumsuz etkilememesi için ekipler, gece boyunca yoğun mesai yaptı.
Bozuk Zemin Kazındı, Sıcak Asfalt Serildi Ekipler, kavşak ve bağlantı yollarındaki eski asfaltı tamamen kazıyarak zemin iyileştirmesi gerçekleştirdi. Bozulmuş yüzeyler yenilendikten sonra bölgeye sıcak asfalt döküldü. Böylece sürücüler için hem daha konforlu hem de güvenli bir ulaşım imkânı sağlandı.
Belediye: “Trafiği Rahatlatacak” Tokat Belediyesi yetkilileri, kentin önemli güzergâhlarından biri olan Eski Niksar Yolu’nda yapılan çalışmanın şehir içi ulaşımı rahatlatacağını belirtti. Kavşaktaki düzenlemenin tamamlanmasıyla birlikte araç trafiğinde ciddi bir iyileşme bekleniyor.
Haber: Yakup ORAKÇI