Niksar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. Yıldönümü coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıldönümü, Niksar’da düzenlenen programla coşkuyla kutlandı

Niksar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. Yıldönümü coşkuyla kutlandı
Yayınlanma: Güncelleme:

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıldönümü, Niksar’da düzenlenen programla coşkuyla kutlandı

Hükümet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Ardından askeri personel tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı. Öğrencilerimiz şiir okudu.

Törenin ardından Kaymakam Kadir Perçi, Belediye Başkanı Semih Tepebaşı ve Garnizon Komutanı Piyade Yüzbaşı Ufuk Erden, Kaymakamlık Makamı’nda gerçekleştirilen tebrikat töreninde ilçe protokolünü, gazilerimizi, basın mensuplarını ve vatandaşlarımızı kabul ettiler.

Programa; Kaymakam Kadir Perçi, Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, Garnizon Komutanı Piyade Yüzbaşı Ufuk Erden, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gaziler, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Yakup ORAKÇI

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.