Bekir Yurtbay, Açık farkla yeniden başkan oldu

Tokat Ekmekçiler Çörekçiler Pastacılar Odası Olağan Genel Kurulu’nda iki adayın listeleri yarıştı

Bekir Yurtbay, Açık farkla yeniden başkan oldu
Yayınlanma: Güncelleme:

Tokat Ekmekçiler Çörekçiler Pastacılar Odası Olağan Genel Kurulu’nda iki adayın listeleri yarıştı

Tokat Ekmekçiler Çörekçiler Pastacılar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Oda üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, mevcut Başkan Bekir Yurtbay ile Alim Yıldırım başkanlık için yarıştı. Yüksek katılımla gerçekleşen genel kurul, sektör temsilcilerinin sandığa yansıyan iradesiyle tamamlandı. Yapılan oylama sonucunda mevcut Başkan Bekir Yurtbay 330 oy alırken, rakibi Alim Yıldırım 77 oyda kaldı. Bu sonuçla birlikte Bekir Yurtbay, Tokat Ekmekçiler Çörekçiler Pastacılar Odası Başkanlığı görevini sürdürmeye hak kazandı ve güven tazeledi.

Bekir Yurtbay’ın yeni yönetim listesi Genel kurulun ardından yeniden başkan seçilen Bekir Yurtbay’ın yönetim listesinde yer alan isimler de netleşti. Başkanlık görevini sürdürecek olan Yurtbay’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Muhammed Ahmet Yıldırım, Mehmet Aktaş, Ferdağ Çağlar, Özkan Helvacıoğlu, Cengiz Arslan ve Mustafa Enes Yiğit.

Tebrik ve başarı dilekleriyle genel kurul sona erdi Genel kurulun ardından Bekir Yurtbay ve yönetim kurulu üyeleri tebrik edilirken, yeni dönemin oda çalışmaları açısından hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, yeniden göreve seçilen ekibe başarılar diledi.

TokatHaber60

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.