Tokat’ta taşkında mahsur kalan araç son anda kurtarıldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ta su seviyesinin yükselmesiyle taşkında mahsur kalan araç son anda kurtarıldı

Tokat’ta taşkında mahsur kalan araç son anda kurtarıldı
Yayınlanma: Güncelleme:

Tokat’ta Yeşilırmak’ta su seviyesinin yükselmesiyle taşkında mahsur kalan araç son anda kurtarıldı

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşması nedeniyle, kent merkezinden geçen Yeşilırmak’ta su seviyesi hızla yükseldi. Merkeze bağlı Çökelikkışla köyünde bir vatandaşın ihbarı üzerine Tokat İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yoğun yağış nedeniyle bir evin çevresinde su seviyesinin hızla yükseldiği ve park halindeki bir aracın sular altında kalma riski bulunduğu belirlendi. Ekiplerin hızlı ve koordineli müdahalesiyle otomobil güvenli alana çekilerek kurtarıldı.

Yasin Kıras TOKAT (İHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.