TOKSAD ile TOGÜ Sigortacılık öğrencilerine yeni fırsat

Tokat Sigorta Acenteleri Derneği (TOKSAD) ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokulu Sigortacılık ve Bankacılık Bölümü arasında, öğrencilerin mesleki gelişimini desteklemek ve sektörle üniversite arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla protokol imzalandı

TOKSAD ile TOGÜ Sigortacılık öğrencilerine yeni fırsat
Yayınlanma: Güncelleme:

Tokat Sigorta Acenteleri Derneği (TOKSAD) ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokulu Sigortacılık ve Bankacılık Bölümü arasında, öğrencilerin mesleki gelişimini desteklemek ve sektörle üniversite arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla protokol imzalandı

Tokat Sigorta Acenteleri Derneği (TOKSAD) ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokulu Sigortacılık ve Bankacılık Bölümü arasında, öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sunmak ve üniversite-sektör iş birliğini güçlendirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Öğrencilerin mesleki gelişimi hedefleniyor İmzalanan protokol kapsamında öğrencilerin sektörel bilgi ve deneyimlerinin artırılması, uygulamalı eğitim imkanlarının geliştirilmesi ve sigortacılık alanında üniversite ile sektör arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi amaçlanıyor. TOKSAD’da gerçekleştirilen buluşmada, Pazar Meslek Yüksekokulu Sigortacılık ve Bankacılık Bölümü akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Melih Sağıroğlu, Öğr. Gör. Numan Zengin ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Aksu dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Protokol, TOKSAD Başkanı Derya Arsal ile Bölüm Başkanı Murat Aksu tarafından imza altına alındı.

TOKSAD’dan iş birliği açıklaması Tokat Sigorta Acenteleri Derneği tarafından yapılan açıklamada, gerçekleştirilen protokolün hem öğrenciler hem de sektör açısından önemli kazanımlar sağlayacağı vurgulandı. Açıklamada, “TOKSAD olarak, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokulu Sigortacılık ve Bankacılık Bölümü’nün değerli akademisyenlerini derneğimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Gerçekleştirilen görüşmede öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve üniversite-sektör iş birliğini güçlendirmek amacıyla TOKSAD ile Sigortacılık ve Bankacılık Bölümü arasında iş birliği protokolü imzalanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Kurucu başkan Halil Kaya’ya teşekkür TOKSAD açıklamasında ayrıca derneğin kurucusu ve ilk başkanı olan Karadeniz Sigorta temsilcisi Halil Kaya’ya da teşekkür edildi. Dernek tarafından yapılan açıklamada, Halil Kaya’nın hem TOKSAD’a hem de sigorta sektörüne sunduğu katkılardan dolayı teşekkür edilirken, imzalanan iş birliği protokolünün öğrencilere, sigorta acentelerine ve sektöre hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.