TOGÜ’de “Milli Teknoloji Atölyeleri Lise Yaz Okulu” programı başladı

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile TÜBİTAK’ın destekleriyle Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Milli Teknoloji Atölyelerinde düzenlenen Lise Yaz Okulu Eğitim Programı başladı

TOGÜ’de “Milli Teknoloji Atölyeleri Lise Yaz Okulu” programı başladı
Yayınlanma: Güncelleme:

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile TÜBİTAK’ın destekleriyle Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Milli Teknoloji Atölyelerinde düzenlenen Lise Yaz Okulu Eğitim Programı başladı

Programın açılışına Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın yanı sıra öğrenciler, veliler ve eğitmenler katıldı.

Öğrenciler ve eğitmenlerle bir araya gelen Rektör, yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi alarak programın öğrenciler için verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Üç hafta sürecek program; 21-22-23 Temmuz, 28-29-30 Temmuz ve 4-5-6 Ağustos tarihlerinde, 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Toplam 9 gün ve 36 saatten oluşan eğitimlerde öğrencilere temel atölye ve modelleme, dijital üretim, yapay zekâ teknolojileri, yapay zekâ destekli proje geliştirme ve yarışma sunumları konularında eğitim verilecek.

Milli Teknoloji Atölyelerinin etkinlik takvimi kapsamında 23 Temmuz saat 14.30’da yaklaşık 90 öğrenciden oluşan Diyanet İşleri Başkanlığı yatılı yaz Kur’an kursu grubu da Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde ağırlanacak. Öğrenciler için atölye gezisi ve drone yarışı düzenlenecek; program, Biyolojik Çeşitlilik Müzesi ve cami ziyaretiyle devam edecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.