Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, İş dünyasının isteklerini, Bürokrasiye iletti TSO yönetimi, Son günlerde yaşanan ekonomik değişkenliklerle birlikte, iş dünyasının başta trafik denetimleri ve mali yaptırımlarla alakalı taleplerini,..
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, İş dünyasının isteklerini, Bürokrasiye iletti
TSO yönetimi, Son günlerde yaşanan ekonomik değişkenliklerle birlikte, iş dünyasının başta trafik denetimleri ve mali yaptırımlarla alakalı taleplerini, ilgili bürokratlara iletti.
TSO Meclis Başkanı Emin Yılar, Beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Can, Yönetim kurulu ve Meclis kurulu üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İlk olarak Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ı ardından da Tokat İl Defterdarı Aliaddin Karpınar’ı ziyaret eden TSO yönetimi, “Son dönemde iş insanlarımızdan gelen talepler ve bu taleplere getirilebilecek çözüm önerileriyle ilgili istişareler gerçekleştirdik. Heyeti ağırlayan ve talepleri dinleyen bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.