Mustafa Arslan, ÜNİAK Tokat teşkilatıyla bir araya geldi. Gençlerle geleceğe dair projeleri değerlendiren Arslan, Geleceği onlarla inşa edeceğiz” dedi
Mustafa Arslan, ÜNİAK Tokat teşkilatıyla bir araya geldi. Gençlerle geleceğe dair projeleri değerlendiren Arslan, Geleceği onlarla inşa edeceğiz” dedi
AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, ÜNİAK Başkanı Tuğberk Erkmen ve yönetimiyle bir araya gelerek gençlerle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Arslan, “Gençlerimiz, milletimizin yarınlarıdır” diyerek gençlik projelerine desteğin süreceğini vurguladı. AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, ÜNİAK Tokat Başkanı Tuğberk Erkmen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gençlik çalışmalarının değerlendirildiği istişare toplantısına, AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Dizer ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Toplantı, Tokat’taki gençlik faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi, eğitim, istihdam ve sosyal yaşam alanlarında gençlerin ihtiyaçlarına yönelik yeni projelerin geliştirilmesi amacıyla düzenlendi.
Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Arslan, gençlerin Türkiye’nin geleceğini şekillendiren en değerli potansiyel olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi bir kez daha hatırlatan Arslan, şunları söyledi: “Gençlerimiz, milletimizin yarınlarıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her platformda gençlerimizin eğitimine, kültürel gelişimine ve toplumsal hayatta aktif rol almalarına büyük önem veriyor. Bizim görevimiz, onlara fırsatlar sunmak, yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlamak ve liderlik vasıflarını güçlendirmektir”
Arslan, Tokat’ta gençlerin sosyal, kültürel ve akademik anlamda desteklenmesi için yürütülen projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. “Yeni eğitim-öğretim yılında gençlerimizin geleceğine yatırım yapacak projeleri hayata geçirmek için üzerimize düşeni yapacağız. Onların yanında olmak hem görevimiz hem de sorumluluğumuzdur” ifadelerini kullandı.
ÜNİAK Tokat Başkanı Tuğberk Erkmen ise toplantının gençlerin sesini duyurmak adına önemli bir fırsat sunduğunu söyledi. Erkmen, “Gençliğin fikirleriyle Tokat’ta daha üretken, daha dinamik bir yapı oluşturmak istiyoruz. Üniversiteli gençlerin enerjisini şehrimizin kalkınmasına yansıtacağız” dedi. Toplantı sonunda Arslan ve ÜNİAK yönetimi, gençlerin yerel yönetimlerde, STK’larda ve parti çalışmalarında daha aktif rol alması yönünde ortak kararlılık gösterdi. Tokat’ta gençlik odaklı projelerin önümüzdeki dönemde hız kazanacağı belirtilirken, Arslan’ın gençlerle yeni bir buluşma planladığı öğrenildi.
Haber: Yakup ORAKÇI